Lustiga huset - grönan

Spenderade dagen på grönan me Joel och Vincent, gladare än mig på tivoli kan man inte bli ! #happy

Videor | | Kommentera

nattbad

Vaknade runt 7 av att de var otroligt varmt i mitt rum. Det var ACn som slagit av så se kändes som att lägenheten var i en tropisk djungel, haha. Har precis duschat och ätit frukost och ska snart ut och möta upp Joel och Vincent. Igår blev det shopping och jag kom hem med massa fina kläder. Kan lägga upp bild på de sen. Tänkte göra samma sak idag och sen luncha på subway. Hade dock med skateboarden överallt igår och de ska jag inte göra om idag, även om de är rätt soft att skejta dit man ska istället för att gå så var den mestadels ivägen, haha.

Har inga planer för kvällen än så får se vad som händer. Igårkväll var ganska kul då jag och några åkte ut till Mälarhöjdsbadet. Tanken var att träna men de slutade med att alla badade istället efter de att Joel puttade ner mig från bryggan. Jättekul kväll! (Fast inte lika kul att kläderna mina var blöta på tunnelbanan hem sen.)

Life | | Kommentera

filmmys!

Körde på måndagsmys igår med min homie och åt tacos och såg film. Såg den sista Johan Falk-filmen, kodnamn Lisa. Tycker att alla filmerna varit bra men den här var helt sjukt bra. En av de bästa filmerna jag sett på länge. Dessutom var de ögongodis hela filmen när bästa Joel Kinnaman spelar en huvudroll. Perfekt film för en regnig sommarkväll!


Förlåt för dålig uppdatering också, har bara mobilen att blogga med just nu.

Life | | Kommentera
Upp