Ett lite mer allvarligt inlägg

I December förra året skrev jag om en person som gjort sexuella övergrepp, mordhotat mamma, förföljt mig med bil, listan blir lång. 
 
Läs det inlägget HÄR
 
I dåläget var han fortfarande vårdnadshavare till mig och mina syskon, att mamma skulle få ensam vårdnad kändes långt bort. Det finns en anmälan på han. Vi har alla tre pratat med både polisen, socialen och bup om honom och det som hände för några år sedan. Ingen av dem gjorde någonting. Ingen av dem har gjort något än heller. Skillnaden nu är att mamma fick ensam vårdnad för några veckor sedan. Vi kunde äntligen känna oss lite säkrare och må bättre, men känslan av att känna sig hotad om man går ut själv och att aldrig kunna känna sig helt säker är fortfarande kvar. För han, personen som gjorde alla dessa saker, är fortfarande ostraffad. Jag kämpar fortfarande för att polisen, eller att överhuvudtaget någon vuxen med möjlighet att hjälpa, ska lyssna.
 
Igår hittade jag en video, där Joel Kinnaman berättar om något som hänt honom. Han är ambassadör för organisationen ECPAT, som jobbar med att förbygga och stoppa barnsexhandel och barnpornografi. 
Han, och många andra, kämpar för att straffen ska bli mer än bara böter, för just nu är det de enda straffet vissa får, samma straff som för att spotta tuggummi på gatan. 
 
Här är den videon. Se på den, dela. Du kan också gå in på ECPAT's hemsida och läsa mer.
Dela gärna mitt inlägg också, vill fortfarande nå ut till fler. Tack på förhand
 
Life | | 2 kommentarer

Konsten att göra en ny bloggdesign

Om det är något jag verkligen har hatkärlek till så är det att göra en ny bloggdesign. Jag gillar min gamla, men har liksom haft den ett tag nu, och gillar att jobba med photoshop för att göra en ny, men har för många ideér. Kan inte hålla mig till bara en idé. Plus att det är så tidskrävande! Att göra en ny header går snabbt, så länge man har en idé, men det är ju inte det enda. Efter det ska man ju få det att se bra ut också, koda, ändra färger, storlekar, placering etc. Men igår efter jobbet tog jag äntligen tag i det och gjorde det. En helt ny design! Lite smådetaljer kvar bara, men so far är jag nöjd! 
 
Vad tycker ni?
 
 
// ser ni förresten att colasåsen ser ut som vågor?
Life | | En kommentar

Weekend in Narvik

| | Kommentera
Upp