På resande fot

Dags för hemfärd! Den här resan var fantastisk! Och alldeles för kort. Både jag och Gustav vill ha mer dagar på snö, och back in Sweden så har de knappt kommit mycket snö än. Dags att boarda flyget nu, bloggar mer senare! 

Life, ✈ Resor, ❅ Snowboard | | En kommentar

state of mind

Du är skaparen av ditt egna sinne. Det kanske låter lite klyschigt, men det stämmer. Let me explain:
 
Du kanske mår dåligt efter en break-up, så du sitter ensam i ditt rum med en Ben&Jerry-glass och lyssnar på musik som gör dig ännu mer ledsen eller kanske gråter du framför någon sorglig, kärleks-film. Så här är det för många, att man har en process man gör så fort man mår dåligt. Till exempel, sitta ensam hemma och omge sig med saker som får en att tänka på bara de negativa sakerna. 
 
Ens medvetande är något som under hela ens liv kommer att utvecklas. Allt eftersom att man upplever nya saker, träffar nya människor och går igenom saker som händer i ens liv. Men man måste komma ihåg att man alltid kan förändra sitt so called, state of mind.  
 
Istället för att omge dig med negativ energi och tankar så sätt på en komedi, lite glad musik, ta en springtur, träffa en vän. Någonting som gör att du kommer ifrån den negativa spiralen av tankar och istället drar upp dig på en postitivare bana. Tillåt dig själv att må bättre, eller iaf tänka på bättre saker. 
 
Det är att inte förtränga sina känslor eller tankar, och ignorera problemet helt. Gör man det kommer det tillbaka till en senare, och det blir jobbigare. Utan det är att bearbeta det negativa till någonting positivt. Det finns sinnestillstånd som är "healthy", och så finns det de som är mindre healthy. Oavsett vilket man är i kommer det nångång hända dåliga saker, men man kan hantera det på så sjukt olika sätt. Efter att du kommit till insikt med detta kan du börja acceptera de faktum att du faktiskt kan förändra ditt sinnestillstånd. Och efter det kan du, som jag skrev tidigare, inse att du är skaparen av ditt egna sinne.
 
Life, ☮ Change the Globe, ☯ Flowing Inspiration | inspiration, my opinion, pepp, sinnestillstånd | | En kommentar

Arlanda-update


De första av dagens tre flyg är nu avklarat. Just nu sitter vi och äter sushi, och jag tänkte göra en liten snabb update. Eftersom det är flera timmar kvar tills vi ska på nästa flyg lär vi sätta oss och kolla film någonstans, äta igen, köpa någon tidning, och kanske snacka med några vänner som också är här. Nu ska jag återgå till att äta, men förhoppningsvis får jag chans att uppdatera någon mer gång under veckan. Ha en bra helg!
Life, ✈ Resor | | 2 kommentarer
Upp