Ett lite mer allvarligt inlägg

I December förra året skrev jag om en person som gjort sexuella övergrepp, mordhotat mamma, förföljt mig med bil, listan blir lång. 
 
Läs det inlägget HÄR
 
I dåläget var han fortfarande vårdnadshavare till mig och mina syskon, att mamma skulle få ensam vårdnad kändes långt bort. Det finns en anmälan på han. Vi har alla tre pratat med både polisen, socialen och bup om honom och det som hände för några år sedan. Ingen av dem gjorde någonting. Ingen av dem har gjort något än heller. Skillnaden nu är att mamma fick ensam vårdnad för några veckor sedan. Vi kunde äntligen känna oss lite säkrare och må bättre, men känslan av att känna sig hotad om man går ut själv och att aldrig kunna känna sig helt säker är fortfarande kvar. För han, personen som gjorde alla dessa saker, är fortfarande ostraffad. Jag kämpar fortfarande för att polisen, eller att överhuvudtaget någon vuxen med möjlighet att hjälpa, ska lyssna.
 
Igår hittade jag en video, där Joel Kinnaman berättar om något som hänt honom. Han är ambassadör för organisationen ECPAT, som jobbar med att förbygga och stoppa barnsexhandel och barnpornografi. 
Han, och många andra, kämpar för att straffen ska bli mer än bara böter, för just nu är det de enda straffet vissa får, samma straff som för att spotta tuggummi på gatan. 
 
Här är den videon. Se på den, dela. Du kan också gå in på ECPAT's hemsida och läsa mer.
Dela gärna mitt inlägg också, vill fortfarande nå ut till fler. Tack på förhand
 
Life | |
#1 - - ECPAT Sverige:

Tusen tack för att du spridit vår kampanj och delat din historia! Allt gott, ECPAT Sverige

#2 - - Thomas Wennsten:

Starkt att du delat med dej av det som hänt dej.

Upp