Pre-Season

 
Vilken Lucia det blev iår. 1% känsla av att det är December och mindre än 2 veckor kvar till jul, och den procenten kommer från julgranen. Haha på tal om det så berättade my mother att det varit luciatåg på hennes jobb, och att några turister gått med och varit sjuukt exhalterade över att få uppleva ett svenskt luciafirande. Vill också ut på resa och uppleva ett annat lands traditioner och firande!
 
Vaknade alltså vid 10 av att mobilen ringde och jag fick frågan om jag kunde hoppa in och jobba. Tanken var att jag skulle mysa hela dagen med film och spel eftersom jag varit sjuk senaste dagarna, men istället blev det att dra upp till backen och sätta sig i liftkuren. Men men, värt att tjäna cash istället för att fylla på listan av filmer en sett?
 
På tal om att det snart är jul så kan man ju också säga att det snart är riktig säsong. Shit vilken grym pre-season det var iår! Känns verkligen bra inför vintern. Inte nog med att jag var i Österrike och fick en bra start där så har jag även sett resultat på träningen; har inte ens hunnit få så många snö-dagar än men ändå så känns det superbra, känner mig i form och min åkning är 1000 gånger bättre. Totally stoked för kommande säsong!
 
Life, Träning, boardin | |
#1 - - Sigrid:

Pengar har man mer nytta av, men det är mysigt att titta på film ;)

#2 - - Anonym:

tyker duh att duh e profs?

Svar: Lol, nej, man behöver inte tycka man är proffs bara för att man tycker man är bättre än förra året på något. :)Vad hände med din stavning? I tidigare kommentarer har du iaf kunnat skriva ordentligt. :)
Amanda Duvenäs

Upp