jorden runt // legolas

Fick en episk julklapp, och då menar jag inte Nike-väskan som förövrigt är dösnygg, utan en Scratch Map Deluxe. Nu kan jag sätta mig ner och skrapa fram de små delarna av världen jag hitills besökt. Förhoppningsvis är kartan tom på bronsfärg inom inte allt för många år. 
 
Igår efter jag gjort designen till STRUGGLE så fick jag lust att rita ett porträtt av någon. Efter 10 minuter av tittandes på bilder fram och tillbaka så valde jag tillslut en bild på Legolas / Orlando Bloom. Dock har jag ingen ritplatta just nu så sitter och kämpar med bilden på Macens trackpad. Men är nöjd hitills ändå. Lägger upp resultatet senare.
 
Kreativitet, boardin, ✈ Resor | | 2 kommentarer

Ny sida för designer

Updaten här har varit lite off, dels pga jul men öven för att jag suttit och pysslat med en sida där jag börjat sölja headers, loggor, illustrationer osv.
 
Jag har hållt på med grafisk design, kodning och photoshop flera år och det är någor jag verkligen tycker om att göra. Har flera gånger fått förfrågningar om jag säljer headers osv, så tänkte att jag skapar en sida där allt sånt är samlat. Priserna är låga med tanke på det arbetet som läggs ner och om man jämför med andra som säljer och har lika mycket kunskap som mig. Dock är inte priserna fasta och kan lika väl sjunka om jag får mer tid över. 
 
Bilderna nedanför är screenshots från den sidan. Förutom info om hur man gör en beställning och priser så finns det även exempel på designer jag sålt. Än så länge är sidan ganska tom, men det fylls på allt eftersom. Kolla gärna in! :)
 
boardin.blogg.se/designblogg/  eller klicka på bilden!
 
 
Life | | Kommentera

Social experiment

 
Den här videon säger så mycket om en stor del av människorna idag. Ingen av dem han frågade först delade med sig, och dem har med 99% säkerhet mer är mannen i slutet. Och den mannen, som dessutom är hemlös, delade med sig utan att ens tveka. Och ändå hade han själv behövt det mer. Varför kan inte fler agera så här? Sharing is caring. Något som inte har så stor betydelse för dig kan förändra någons dag. 
 
Dock finns det även en annan viktig sak att ta upp om den här videon. När jag kollade den här videon började jag även ifrågasätta ifall de här killarna endast gjorde det här för att själva få pengar. Det är hur bra som helst att dem gav mat och pengar till mannen, men dem ber även om delningar osv som leder till att dem själva får pengar. Och det är många som gör så. Gör en bra sak och sprider det på internet, med baktanken att dem själv tjänar på det. 
 
Tycker det är viktigt att göra vad man kan för att förbättra någon annans dag, men all cred i det här inlägget går till den hemlösa mannen, som inte har något men ändå hjälper andra.
Life, ☮ Change the Globe | | 5 kommentarer
Upp